Mogyoróska Község Önkormányzata

Kezdőoldal

 

Üdvözöljük 

Mogyoróska Község Önkormányzat honlapján! 

Aktuális

FELSZÓLÍTÁS a kijárási korlátozásra vonatkozó szabályok betartására!

FELSZÓLÍTÁS a kijárási korlátozásra vonatkozó szabályok betartására!

• MINDENKI KÖTELES MÁS EMBEREKKEL A SZOCIÁLIS ÉRINTKEZÉST – a közös háztartásban élők kivételével – a lehető legkisebb mértékűre KORLÁTOZNI, és a másik embertől lehetőség szerint LEGALÁBB 1,5 MÉTER TÁVOLSÁGOT TARTANI.
• VENDÉGLÁTÓ ÜZLETBEN – az ott foglalkoztatottak kivételével – TARTÓZKODNI TILOS.

tovább

FELSZÓLÍTÁS!

FELSZÓLÍTÁS!

Fontos tudni, hogy a koronavírus (az influenzához hasonlóan) cseppfertőzéssel terjed, mint az influenza, vagyis az orrból vagy szájból származó apró cseppeken keresztül terjed emberről emberre. A vírus tehát köhögéssel, tüsszentéssel, kilégzéssel kerül a környezetbe. Ezért is fontos több mint 2 méter távolságra maradni a megbetegedett személyektől és betartani az alapvető higiéniai szabályokat, mert azzal megfertőződhet.

tovább

Kedves Helyi Lakosok és Hétvégi ház tulajdonosok!

Kedves Helyi Lakosok és Hétvégi ház tulajdonosok!

Mogyoróska Község Önkormányzata nevében azzal a kéréssel fordulok Önökhöz, hogy a koronavírus terjedésének elkerülése érdekében a helyi lakosok lehetőség szerint TARTÓZKODJANAK OTTHON.
A nem állandó lakhellyel rendelkező Községünkben tartózkodók legyenek szívesek az Önkormányzatnál jelezni itt létüket és elérhetőségüket. A 46/387-531, vagy a 06/30-287-5233 telefonszámon; email: info@mogyoroska.hu

Vegyük komolyan, mert a vírus nem válogat!

tovább

2020. évben azonosított új koronavírussal kapcsolatban

2020. évben azonosított új koronavírussal kapcsolatban

A koronavírus lipid burokkal rendelkező, egyszálú RNS vírusok. Embert és számos állatfajta képesek megbetegíteni, jellemzően madarakat és emlősöket, mint például tevéket, macskákat, denevéreket. A koronavírusok képesek állatról emberre terjedni. A koronavírus fertőzések okozta megbetegedések változó súlyosságúak lehetnek, a hétköznapi náthától a súlyos felső légúti tüneteket okoz.

tovább

Átadási Ünnepség!

Átadási Ünnepség!

"Külterületi helyi közutak fejlesztése, önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavításához, karbantartásához szükséges erő-és munkagépek beszerzése" elnevezésű pályázat keretén belül 2020. február 27.-én (csütörtök) átadásra kerültek a felújított külterületi utak és az itt beszerzett eszközök.

tovább
További bejegyzések