• 14
  • 4
  • 2
  • 12
  • 13
  • 10
  • 1
  • 7

Első Mogyoróskai Elszármazottak Találkozója

 

Első Mogyoróskai Elszármazottak Találkozója

Mogyoróska község Önkormányzata 2017. május 27.-én rendezte meg az első elszármazottak találkozóját. A rendezvény megszervezésének kezdeményezője Béres László helyi lakos volt. Az ő javaslatára az önkormányzatunk partner volt, így Mogyoróska község Önkormányzata a szervezés és lebonyolítást felvállalta.

Községünkből nagyon sokan elköltöztek már így, fontosnak tartottuk, hogy a rendezvényen a helyi lakosok is részt vegyenek mivel a községből elszármazott rokonok, barátok, iskolatársakkal, ismerősökkel mindig jó találkozni, elbeszélgetni.

A találkozó résztvevőit 14 00 – kor Béres László köszöntötte, majd Koritár Irén községünkből elszármazott testvére által megírt Mogyoróska községről szóló versét mondta el. Ezt követően az Önkormányzat részéről Hegedűs Zoltán polgármester köszöntötte a megjelenteket és megnyitotta az Első Mogyoróskai Elszármazottak  találkozóját. A délután folyamán, a rendezvényen résztvevők a Boldogkőváraljai kisvonattal bejárták a település utcáit így lehetőségük volt felmérni az elmúlt években történt változásokat. Az érdeklődök a Görög katolikus templomba Dudás László esperes által celebrált istentiszteleten vettek részt. A nap további részében a megjelentek cigányzene mellett vacsorán vettek részt, kellemesen elbeszélgetek, örültek a viszontlátásnak.

Többekben megfogalmazódott az igény, arra vonatkozóan, hogy az Első Mogyoróskai Elszármazottak Találkozójából hagyományt kell teremteni. Önkormányzatunk  a  rendezvény sikerére való tekintettel                 rendszeresen megkívánja rendezni a találkozót.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!

Kapcsolat

3893 Mogyoróska Fő út 58.

Tel: 46/387-531 

Email.: info@mogyoroska.hu;

mogyoroska.onkormanyzat@gmail.com

Megosztás

Aktuális

2023. évi eboltás

Településünkön tervezett eboltás időpontja: 2023. …

Falugondnoki munkakör betöltése / változás

Tisztelt Lakosok! Mogyoróska Község Önkormányzat …

FELHÍVÁS!

Mogyoróska Község Önkormányzata Képviselő-testülete …