• 14
  • 13
  • 2
  • 10

ÉRTESÍTÉS!

 

ÉRTESÍTÉS!

Mogyoróska Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a szilárd hulladék gyűjtésével és elszállításával kapcsolatban az alábbi változásokról tájékoztatja Önöket:

A hulladékgazdálkodási közszolgáltatást (szilárd hulladék elszállítását) 2018. január 1-jétől a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. (székhelye: 3527 Miskolc, Besenyői u. 26.) végzi Mogyoróska településen.

A hulladékgyűjtő edényzet kiosztására: 2018. szeptember 28-án (pénteken) 10.00 és 14.00 óra között kerül sor a községháza udvarán (Fő u. 58.).

A hulladékgyűjtő edényzet átvételéhez hozzák magukkal a személyi igazolványukat és lakcímkártyájukat. Az ingatlanhasználó akadályoztatása esetén más személy írásbeli meghatalmazással veheti át a gyűjtőedényzetet.

 

A közszolgáltató 2018. október 05-től kizárólag az általa rendszeresített, az ingatlanhasználóknak átadott matricával ellátott gyűjtőedényt köteles üríteni és az abban elhelyezett szilárd hulladékot elszállítani!

 

A közszolgáltató kérésére a gyűjtőedényt minden pénteken – munkaszüneti napokon is – reggel 6.00 órára ki kell helyezni az ingatlan előtti közterületre!

A hatályos jogszabályi rendelkezések értelmében 2018. január 1-jétől Mogyoróska településen az ingatlanhasználók kötelesek megfizetni a hulladékgazdálkodási díjat (a szilárd hulladék elszállításának díját) negyedéves elszámolási időszak szerint utólag, a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. által megküldött számla alapján.

A hatályos jogszabályi rendelkezések alapján a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevétele kötelező!

 

A hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról szóló 13/2017. (XII.13.) önkormányzati rendeletet megtekinthetik:

  • a www.njt.hu honlapon (Önkormányzati rendeletek tára),
  • az önkormányzat honlapján (www.mogyoroska.hu).

 

További információért kérjük forduljanak a közszolgáltatóhoz (Tel.: +36/21-3500111, e-mail cím: ugyfelszolgalat@bmhnonprofit.hu, Telephely: 3900 Szerencs, Eperjes u. 7.).

 

 

Mogyoróska, 2018. szeptember 25.

                                                                                                   Hegedűs Zoltán s.k.

                                                                                                     polgármester

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!