• 14
  • 13
  • 2
  • 10

Gyereknap!

 

Gyereknap!

Mogyoróska község Önkormányzata 2018. május 25. napján „Ügyes kezek” elnevezésű kézműves foglalkozást rendezett a községünkben élő gyermekek számára.

Délelőtt a gyermekek Oceán Colleget készítettek. Saját maguk vágták ki a papíron előre megrajzolt állatokat és ragasztották fel egy általuk kiválasztott nagy, színes kartonpapírra. Az elvégzett feladatot követően a gyermekek megéheztek. Mogyoróska Község Önkormányzata uzsonnát (szendvics, gyümölcslé) biztosított részükre, majd a napfolyamán csokoládétortával, jégkrémmel üdítővel jutalmazta meg a programban résztvevőket.

Uzsonnát követően  az épület udvarán szabadtéri játékokra (labdázás, aszfalt rajzolás), majd ismét egy kis kézműves foglalkozás keretén belül vízfestékkel történő festésre került sor.  A foglalkozás közben és végén a kicsik is segítettek takarítani amiért külön köszönet jár.

Rendezvényünkön mindenki egyaránt jól érezte magát, ennek egyik a visszajelzése számunkra, hogy a gyermekek érdeklődtek mikor jöhetnek legközelebb.

Nagyon reméljük községünkben még több ehhez hasonló rendezvény kerül megrendezésre ahol a lakosság minden korcsoportja megtalálja a neki megfelelő programot.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!