Mogyoróska Község Önkormányzata

3893 Mogyoróska Fő út 58.

Magyar Falu program keretében kistelepülések önkormányzati rendezvényeinek támogatása

 

Magyar Falu program keretében kistelepülések önkormányzati rendezvényeinek támogatása

Magyarország Kormányának köszönhetően Magyar Falu program keretében a Modern Települések Fejlesztéséért Felelős Kormánybiztos és az állami közfeladatot ellátó Nemzeti Művelődési Intézet lebonyolításában valósul meg a belügyminiszter vezette minisztérium által, 2021. január 1-jén 5000 fő vagy annál kevesebb állandó lakosságszámmal nyilvántartott kistelepülések önkormányzati rendezvényeinek támogatása.

A közösségi események hozzájárulnak a pandémia által okozott traumák feldolgozásához és az újrakezdés élményének megteremtéséhez, valamint biztosítják a kulturális alapellátáshoz való egyenlő esélyű hozzáférést. A támogatás forrása: az 1513/2021. (VII. 29.) Korm. határozata a kistelepülési önkormányzati rendezvények támogatásáról.

 

Örömmel értesítem, hogy az Önkormányzatuk által benyújtott támogatási igény rendelkezésre áll a fent nevezett támogatási rendszerben, az Önök települése az igényelt összeget kapja meg rendezvényei lebonyolítására, a tervezett programok, beruházások megvalósítására.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!