• 14
  • 13
  • 2
  • 10

Magyar Falu program keretében kistelepülések önkormányzati rendezvényeinek támogatása

 

Magyar Falu program keretében kistelepülések önkormányzati rendezvényeinek támogatása

Magyarország Kormányának köszönhetően Magyar Falu program keretében a Modern Települések Fejlesztéséért Felelős Kormánybiztos és az állami közfeladatot ellátó Nemzeti Művelődési Intézet lebonyolításában valósul meg a belügyminiszter vezette minisztérium által, 2021. január 1-jén 5000 fő vagy annál kevesebb állandó lakosságszámmal nyilvántartott kistelepülések önkormányzati rendezvényeinek támogatása.

A közösségi események hozzájárulnak a pandémia által okozott traumák feldolgozásához és az újrakezdés élményének megteremtéséhez, valamint biztosítják a kulturális alapellátáshoz való egyenlő esélyű hozzáférést. A támogatás forrása: az 1513/2021. (VII. 29.) Korm. határozata a kistelepülési önkormányzati rendezvények támogatásáról.

 

Örömmel értesítem, hogy az Önkormányzatuk által benyújtott támogatási igény rendelkezésre áll a fent nevezett támogatási rendszerben, az Önök települése az igényelt összeget kapja meg rendezvényei lebonyolítására, a tervezett programok, beruházások megvalósítására.

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!