Aktuális

Idősek napja és Mikulás ünnepség 2022. december 3. (szombat)

Idősek napja és Mikulás ünnepség 2022. december 3. (szombat)

Mogyoróska Község Önkormányzatának Képviselő-testület Tisztelettel meghívja Önt és kedves családját
a 2022. december 3.– án (szombat) 16.30 órai kezdettel
Megtartandó
Mikulás
és
Idősek napi rendezvényére

tovább

a 2022. évi Népszámlálás - Pótösszeírás

a 2022. évi Népszámlálás - Pótösszeírás

A Telkibányai Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője a 2022. évi Népszámlálás pótösszeírásának helyszíneit és az
ügyfélfogadás időpontját a következők szerint jelölöm ki:

tovább

VIII. Zemplén Rally

Hungarian Event Race Organisator Kft 2022.11.11.-13.- között rendezi meg - a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség jóváhagyásával - az Országos Rally Bajnokság hetedik futamát, a VIII. Zemplén Rallyt, illetve az Európai Bajnokság (ERT) futamát.

tovább

Legeltetési tilalom és ebzárlat

Telkibánya, Kéked, Pányok, Fony, Hejce, Regéc és Mogyoróska települések közigazgatási területére 2022. október 3. és 2022. október 23. közötti időszakra legeltetési tilalmat és ebzárlatot rendel el a következők szerint:

tovább

Kirándulás 2022. augusztus 12.

Kirándulás 2022. augusztus 12.

Mogyoróska Község Önkormányzata 2022. augusztus 18. napján a már hagyományosnak mondható falukirándulást szervezett. Az úti cél Poroszló Ökocentrum volt.

tovább

Felhívás

Felhívás

A Telkibányai Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője számlálóbiztosok jelentkezését várja FONY, HEJCE, MOGYORÓSKA, REGÉC települések tekintetében

tovább

Gyermeknap 2022. június 8.

Gyermeknap 2022. június 8.

Mogyoróska Község Önkormányzata 2022. július 8. napjára szervezte meg a már hagyományosnak mondható gyermeknapi kirándulást. Az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is gyermeknapunkat úgy szerveztük meg, hogy községünkben élő minden csöppség részt tudjon venni rajta. Gyermekek és kísérői az Avalon Parkban tettek látogatást, ahol a játszóház gondoskodott a felhőtlen szórakozásukról.

tovább

Értékeit ünnepelte a megye

Értékeit ünnepelte a megye

2022. június 17. napján megrendezésre kerülő Megyenapon Borsod-Abaúj-Zemplén megye értékeit ünnepeltük. Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy e jeles napon a Megyei Önkormányzat elnökétől Bánné dr. Gál Boglárkától vehettük át Mogyoróska Község Címerét.

tovább

Megérkezett!

Megérkezett!

A Magyar Falu Program keretében meghirdetett, Tanya-és falugondnoki buszok beszerzése – 2021 című MFP-TFB/2021 kódszámú pályázat keretén belül megvásárlásra került egy Ford típusú gépjármű, melyet azóta már községünk lakosai igénybe is vettek.

tovább

Menekültek megsegítése

Az ukrán-orosz konfliktus miatt kialakult helyzetre való tekintettel Mogyoróska Község Önkormányzata úgy határozott, hogy az otthonukat elhagyására kényszerülő menekültek megsegítésére 200.000 Ft azaz kettő- százezer forint adományt nyújt a Magyar Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül.

tovább