Közfgolalkoztatás

 

Közfgolalkoztatás

Mogyoróska Község Önkormányzata 2015 évben egy új program elemet a mezőgazdasági programot indított el, melyet az elmúlt években tovább folytatott. Mezőgazdasági program keretén belül csemetekertet hozott létre, fenyő ültetvény gondozásával és legelő tisztítással foglalkozott. Ezeket a feladatokat a 2020-2021 évi startmunka program keretén belül is tovább folytatta

és 2020. március 1. napjától - 2021. február 28.-ig átlagosan 5 alkalmazottat tudott foglalkoztatni. Bérköltségre 5.018.722 Ft-ot fordított.  Beruházási és dologi költségekre 4.451.245 Ft-ot fordítottunk. Felhalmozási célú kiadásaink között szerepelnek olyan nagy értékű tárgyi eszközök, amit nem csak a 2020. évben, hanem az elkövetkezendő évek folyamán is tudunk majd hasznosítani az elkövetkező évek során jelentősen megkönnyíti a munkánkat, ilyen például  a rönkfogó, ágaprító, ágdaráló gép, hálózó gép.

Programunkban vállalt feladatokat elvégeztük. Úgy gondoljuk, hogy a program sikeresnek módható községünkben. A terveinket megvalósítottuk.

 

    

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!