Mezőgazdasági géptároló kialakítása

 

Önkormányzatunk a Startmunka mezőgazdasági programelem keretén belül fenyő ültetvény és gyümölcsös gondozását valamint legelők tisztítását végzi. Az elmúlt évek során beszerzett mezőgazdasági gépek (pótkocsik, szártépő, csörlő, traktorok) elhelyezésére szükségesnek láttuk egy mezőgazdasági géptároló kialakítását. Az épület faszerkezetének és tetőszerkezetének kialakítása már a tavalyi évben elkészült.

  A beruházás célja a már meg lévő és majd a későbbiekben beszerzett gépek, zárthelyen történő javításának biztosítása, valamin az időjárástól, esetleges rongálástól történő védelme. A megvalósításának helye a Mogyoróska 58/1 hrsz-ú (Mogyoróska Fő út 58.) 4265 m2 területű ingatlan.

A megépítésre kerülő "géptároló szín" földszintes egyhajós, egy légterű magas tetővel készül.  A teljes beruházás két szakaszba történik.

  1. 1.      szakasz: a 2016 -2017 évi startmunka program keretén belül alapozás, lábazat az oldalán nyersen maradó felülettel, pillérek készítése, vasbetonkoszorú, tetőszerkezet.

 

  1. 2.       szakasz: a teljes beruházásra ekkor kerül sor (csatorna készítése, rönkház típusú lambériából felmenő falszerkezet kialakítása, elektromos hálózat kialakítása)

 

 

 

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!